Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty
  • pausahaan
  • TENTANG KAMI

    Naha milih kami

    Xi'an Tian Guangyuan Biotech Co., Ltd. diadegkeun dina 2005 , sarta ayana di Kota Xi'an, Propinsi Shaaxi, Cina. Produk utama kami nyaéta Suplemén Gizi sareng Bahan Baku Kosmétik, sapertosKoénzim Q10,Curkumin, Resveratrolproduk kami loba dipaké dina dahareun, inuman, kosmétik, suplemén dahareun, produk kaséhatan sarta industri lianna.

    tingali deui
    • 15Mangtaun-taun
      Fokus kana Produksi
    • 5+
      Sertifikasi
    • 2000+
      Pilihan Diandelkeun Klién Global
    • 28
      Élmuwan
    Budaya Urang

    Budaya Urang

    Adhering kana konsép téknologi luhur sarta kualitas luhur, prinsip operasi tim lampu asset, standar ketat dina manajemen ubar, promosi parusahaan meunang ngembangkeun salajengna dina widang kasehatan.

    Visi urang

    Visi urang

    Meunangkeun masa depan umum urang ku téknologi sareng Kualitas

    Nilai Urang

    Nilai Urang

    Profésional jeung pragmatis Hormat, passionately ngawula konsumén

    Misi kami

    Misi kami

    Anjog ngembangkeun industri kaséhatan badag, jadi pilihan pangalusna pikeun konsumén.

    SERTIFIKASI

    produsén disatujuan

    Kami ngagaduhan standar QC anu ketat sareng sistem jaminan kualitas anu sampurna, Standar Produksi GMP, FDA, ISO9001, HACCP, Sertifikasi Halal sareng Lisensi Produksi Pangan.

    • ISO 9001

      ISO 9001

    • ISO 9001

      ISO 9001

    • ISO 9001

      ISO 9001

    • ISO 9001

      ISO 9001

    • FDA

      FDA

    • HALAL

      HALAL

    • HACCP

      HACCP

    • HACCP

      HACCP

    • HACCP

      HACCP

    010203040506070809

    KATEGORI PRODUK

    Henteu aya tanding sacara global dina kualitas & efficacy

    PUSAT wartos

    Tuturkeun Kami

    01020304